;



Welcome Here

Kkaebsong ~ ㅋㅋㅋ

" I would rather wear hijab & spend my time with my cats than wasting my time for hours in the saloon "
Follow me here :)

We can chatting here


Dipersilakan untuk exchange link .Jgn lupa inform:)
No harsh words allow here
Giveaways & Post Entry




Meaningful Birthday Giveaway By Yaya.}
Wednesday, 5 February 2014 | 1:47 pm | 1Comment

Assalamualaikum blogger-ians.jom join GA by Yaya .senang je syarat-syaratnya .
Antaranya :


  1. Buat entri yang bertajuk " Meaningful Birthday Giveaway By Yaya ".
  1. Tampal banner dan backlink ke entri ni.
  1. Klik iklan nuffnang kat blog Yaya ni (ada satu je). Klik iklan sponsor SATU 
  1. Follow blog Yaya.
  1. Like semua page sponsor.
  1. Follow blog sponsor dan add G+.
  1. Follow twitter dan instagram (bagi yang ada).
  1. Tinggalkan link entri dekat komen ni sahaja k ^_^.
  1. Lihat Senarai hadiah dan senarai peserta akan diupdate lepas tamat giveaway.
  1. Pemenang 100% dipilih melalui random.org
  1. tamat 10/2/2014.
 p/s : semua syarat tu korang follow pada blog Yaya ok . senang je kan ?Selamat mencuba 








Gomawo // Syukran